Hoppa direkt till innehåll
Anslut dig

Lomma

Bor du i Lomma och är intresserad av att skaffa fiber?
I listan till höger ser du alla våra aktuella områden i Lomma – både befintliga områden och områden som vi planerar att bygga fiber i.

Du och dina grannar behöver hjälpas åt! För att vi ska kunna ansluta er till fibernätet krävs det att ett visst antal boende i området har tecknat avtal med oss. Från det att den specifika nivån är nådd har du din fiberanslutning på plats inom ett år.

Om avtalsnivån är lägre har vi tyvärr ingen möjlighet att bygga fiber. Klicka på ditt område för att läsa mer och skicka in ditt avtal. Prata med dina grannar, kanske har de missat att teckna avtal.

Siffran till höger om respektive område indikerar hur många av villorna som är anslutna (grön) respektive hur många beställningar vi fått in (blå).

Finns det redan fiber i ditt område?
Om det redan finns fiber i området kan det vara så att ditt hus är förberett för fiber. Om huset är förberett för fiber kan vi snabbt och enkelt se till att du också blir ansluten till fibernätet. Leta upp ditt område och läs mer.

Hittar du inte ditt villaområde?
Klicka här så kan du fylla i en intresseanmälan.

Företag, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter
Har du ett företag, en bostadsrättsförening eller en hyresfastighet? Då kan även du anmäla ditt intresse genom att klicka här.