Från intresse till anslutning

Här beskriver vi processen från det att vi startar en kampanj i ditt område till att din villa blir ansluten till fibernätet och du kan välja tjänster i tjänsteportalen Zmarket.
Fiber-villa-skicka-in-avtal
Skicka in ditt avtal
Kampanjen startar om det finns ett intresse för att ansluta sig till Kraftringens fibernät i ditt område. Antingen har någon i ditt närområde kontaktat oss eller så har vi hört oss för i området för att se om det finns ett intresse. Det kan till och med vara så att det redan finns fiber på din gata och att vi då undrar om inte du också vill ansluta dig.
Skynda dig att skicka in ett avtal. När vi har fått in avtal från 50 % av de boende i ditt område går vi vidare i processen.
Fiber-villa-Valkommen-till-oss
Välkommen till oss- träffen
I våra större områden bjuder vi in dig till en träff för att berätta mer om hur det fungerar med öppet stadsnät och hur processen går till. Passa på att få svar på alla dina frågor.
Fiber-villa-Vi-kommer-hem-till-dig
Vi kommer hem till dig
Nästa steg är att vår projektör kommer hem till dig. Projektören tittar på bostaden både invändigt och utvändigt, och tillsammans hittar ni den bästa lösningen för just ditt hus. När ni är överens om hur anslutningen ska gå till så är det dags för grävning.
Fiber-villa-Anslutningen
Anslutningen
Grattis till en god investering! Nu är du ansluten till fibernätet och du är förberedd för framtiden – hur snabb den än blir. Det är dags att välja vilka leverantörer och tjänster du vill ha. Klicka här för att komma till tjänsteportalen Zmarket. Uppge din adress för att se vilka tjänster som finns och vad de kostar.
LUND
ESLÖV
HÖRBY
LOMMA